Voor Lambertus-baseliekHoe is de bestelprocedure?

In de meeste gevallen zal de procedure als volgt zijn:
  1. Intern besluit tot aanschaf Rivendel Kerkradio systeem.
  2. Aanvraag zendvergunning rechtstreeks aan het Agentschap Telecom (zie downloadpagina).
  3. Offerte Rivendel systeem en hierna accordering eigen bestuur.
  4. Opzeggen KPN kerktelefoon na afstemming van de planning. (indien van toepassing).
  5. Levering van de zend installatie en van de ontvangers.
  6. Installatie van de zender (laten doen / zelf doen) en plaatsing van de ontvangers bij de luisteraars.
U kunt voor uw kerk op twee manieren het Rivendel Electronics Kerkradio systeem aanschaffen:
De prijsstelling is in principe in beide gevallen gelijk; een lokale vertegenwoordiging kan soms de voorkeur hebben; kopen rechtstreeks bij de fabrikant is in andere gevallen ook handig. Indien de levering rechtstreeks via Rivendel in Borne loopt gaan we uit van installatie in eigen beheer. Dit is goed te doen, er is een duidelijke handleiding beschikbaar voor bij de installatie. Meestal is er binnen het kerkgenootschap wel een handige installateur beschikbaar die de antenne in de toren kan hangen en de zender aan kan sluiten. Bij levering is het gebruikelijk om samen met die technische man (of vrouw) de spullen hier in Borne op te komen halen, waarbij we alles duidelijk kunnen laten zien en overleggen wat in uw geval handig is.

In veel gevallen worden de spullen rechtstreeks met TNT-post toegezonden en installeert men helemaal zelf met behulp van de (uitgebreide) handleidingen.

Mocht het in sommige gevallen niet helemaal lukken dan kan er altijd assistentie verleend worden.

Losse onderdelen (ontvangers, externe antennes e.d.) zijn ook rechtstreeks bij ons in Borne te verkrijgen; eventueel worden de spullen met TNT-post toegezonden; stuur maar een mailtje indien u wat wilt bestellen.

Ook op langere termijn blijven we de zender en ontvangers ondersteunen. In geval van defecten (mocht dit voorkomen) is directe vervanging via uw leverancier mogelijk. Garantie termijn is in ieder geval 1 jaar; ondersteuning van apparatuur en vervanging door equivalente apparatuur kunnen we voor vele jaren garanderen.
Er zijn ook nieuwe ontwikkelingen gaande.

www.kerkradio.nl